Recipe for happiness

Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Sunday, January 30, 2011

CRISPY SQUID CHUNKS WITH STRIPED POTATO AND DRIED TOMATO SAUCE! Καλαμαράκια ala KFC και ριγέ πατάτα με σάλτσα απο λιαστές ντομάτες!


Everyone likes crispy squid. But this crunchy texture is beyond crunchy! If you are familiar with KFC crunchy ''chicken'' this is something like that...only there's real squid under the amazing crust. I saw the original recipe on a Greek TV show, which is called ''FOOD AND THE CITY'' and a very talented and awarded chef Mr Vassilis Kallidis shared the recipe. This is not the original one, because the original one used curry and fine semolina. I didn't have fine semolina and i didn't want any curry essence in my meal, so i used some smoked paprika instead and polenta. The result was amazing!!! Next time i will use the original recipe (just bought semolina!!!).

Ok here's the recipe about the crispy squid chunks with that wonderful crunchy texture as you bite into them.

1 kg fresh or frozen squid (cut in rings/chunks)
1 glass of sour milk
1 cup all purpose flour
1/2 cup corn flour 
1/2 cup polenta
2 tbls paprika (sweet or... hot, it's your choice! I used sweet)
some salt and pepper 

Mix flours, paprika, salt and pepper well. 

Cut in rings/chunks your squid, wash and rinse (if you use frozen, defrost as required and then follow the steps) make sure that the squid pieces are drained well (pat them with some absorbent paper to avoid any squid ''explosions'' when you fry them). Dip your squid chunks into the sour milk. Pour olive oil in a large heavy bottom wok. Take squid chunks off the milk and dip them into the flour mixture. Just shake them a bit (you don't want a wok full of flour) and put them into HOT olive oil. Be generous with the olive oil. Don't try to use a fork to turn them upside down, just ''shake'' them a bit with a wooden fork ( the olive oil must cover the squid chunks). When they turn golden, take them off and put them gently on absorbent paper.

About the striped potato and the dried tomato sauce recipe

4-6 medium/large potatoes 
1 can (300gr) of spicy dried tomatoes stored into olive oil, cut in thin slices
2 medium red onions, diced 
some parsley, finely chopped
some salt and pepper to taste 
Olive oil for frying (4 tbls) 
Balsamic vinegar (a good splash, 2-3 shots)

Wash well your potatoes. Boil them until a bit tender (tender enough to cut them in slices). Rinse well under cold water. Cut thin slices, but not all the way, so you can have a sliced potato, but not potato in slices. Cover them individually with a foil, and bake them at medium/high temperature until tender. The last 5 min, take the foil off to became a bit crunchy.

About the dried tomatoes sauce

Saute well the onions, until they are soft and slightly brown. Add the dried tomatoes, and some min later the chopped parsley. Add the balsamic vinegar and raise the heat to high for 2 min. Take them off the heat. You can use it just the way it is, or you can make a spread by using a food processor.

Ο Βασίλης Καλλίδης είναι ένας αναγνωρισμένος σεφ, πολύ συμπαθητικός και εξαιρετικός στη δουλειά του. Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω την περίφημη συνταγή του για τα πιο τραγανά καλαμαράκια ever! Δυστυχώς την έκανα με παραλλαγές γιατί η συνταγή του απαιτούσε κάρυ (που έγω δεν ήθελα στην προκειμένη περίπτωση οπότε το αντικατέστησα με πάπρικα) και σιμιγδάλι που εγώ δεν είχα και χρησιμοποίησα πολέντα. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Είμαι σίγουρη ότι και η ορίτζιναλ συνταγή θα πετάει! Την επόμενη φορά θα την ακολουθήσω κατα γράμμα! Πάντως με την δικιά μου παραλλαγή, ξετρελαθήκαμε και είχαμε την αίσθηση οτι τρώγαμε KFC (τι φανταστική κρούστα έχουν...!), μόνο που αντί για μούφες μεταλλαγμένα κοτόπουλα, κάτω απο την ''πιο τραγανή απο τραγανή'' κρούστα, υπήρχαν πραγματικά καλαμαράκια! 

Καλαμαράκια ala KFC και ριγέ πατάτα με σάλτσα απο λιαστές ντομάτες 

1 κιλό καλαμαράκια κατεψυγμένα ή 2 μεγάλα καλαμάρια φρέσκα (κομμένα σε ροδέλες)
4-6 πατάτες 
ελαιόλαδο (μπόλικο όχι τσιγγουνιές, για το τηγάνισμα)
1 βάζο λιαστές ντομάτες (αγαπάω τις ''ιδιότροπες'' λιαστές ντομάτες...:), κομμένες σε λεπτές φετούλες
2 κρεμμύδια μέτρια, κομμένα σε κυβάκια
λίγο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
Μια γερή δόση μπαλσάμικο (2-3 σφηνάκια περίπου)

Για το πανάρισμα 
1 κούπα αλεύρι 
½ κούπα καλαμποκάλευρο 
½ κούπα πολέντα
2 κουτ. σούπας πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή, ό,τι θέλετε...)
1 ποτήρι ξινόγαλα 
αλατάκι και πιπεράκι 

Ανακατεύετε όλα τα αλεύρια, με το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Πλένετε καθαρίζετε και κόβετε σε ροδέλες τα καλαμαράκια (αν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα, τα ξεπαγώνετε όπως γράφει η συσκευασία και μετά τα πλένετε καλά). Τα ταμπονάρετε με λίγο απορροφητικό χαρτί να φύγει το νερό και να μη μας ''σκάνε'' στο τηγάνι. Τα βουτάτε στο ξινόγαλα. Τα βγάζετε και τα βουτάτε στο μίγμα με τα αλεύρια. Τα γυρνάτε λίγο να παναριστούν καλά, τα τινάζετε να φύγει το πολύ αλεύρι και τα ρίχνετε σε καυτό λάδι. Όσο τηγανίζονται δεν τα καρφώνετε με το πιρούνι για να τα γυρίσετε, απλώς με μια ξύλινη πιρούνα τα κουνάτε λίγο να μην κολλήσουν. Μόλις πάρουν χρυσό χρώμα, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει τα λάδια.  

Για την ριγέ πατάτα
Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες. Τις βράζετε για λίγο, τόσο ώστε να είναι σχετικά μαλακές όχι να γίνουν εντελώς. Τις βγάζετε και τις ξεπλένετε με κρύο νερό (για να μπορείτε μετά να τις πιάνετε...). Κόβετε λεπτές λωρίδες, αλλά όχι μέχρι κάτω για να παραμείνει η πατάτα ολόκληρη. Την τυλίγετε σε ένα αλουμινόχαρτο την κάθε μια και την ψήνετε στους 180 στον φούρνο να γίνουν εντελώς. Λίγο πριν τις βγάλετε, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο να πάρουν λίγο χρωματάκι.

Για την σάλτσα με τις λιαστές ντομάτες
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζετε να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Προσθέτετε τις λιαστές ντομάτες, λίγο αλάτι και πιπέρι και μετά απο 2-3 λεπτά και τον μαϊντανό. Αφήνετε 1-2 λεπτά ακόμα (ανακατεύετε...). Τέλος, προσθέτετε το μπαλσάμικο και δυναμώνετε τη φωτιά στο τέρμα για 1 λεπτό ακόμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σάλτσα όπως είναι ή να την πολτοποιήσετε για ένα ωραίο spread.

Saturday, January 29, 2011

Mini delicious!!! Μινιατούρες έργα τέχνης!!!

 Mind the finger!!!! Amazing work (unbelievably amazing work...) of a miniature life! Check her blog(s) for a perfect giveaway!!!!

Η δουλειά της Ανθούλας, δεν παίζεται!!!! Απίστευτα αληθοφανείς μινιατούρες!!! Πάω στοίχημα πως αν έλειπε το δάχτυλο, κανείς δεν θα καταλάβαινε οτι πρόκειται για μινιατούρες!!! Μα είναι απίστευτα!!!

Friday, January 28, 2011

2011 collection of House Doctor. Ο νέος κατάλογος του House Doctor

Have you seen the 2011 new catalogue of House Doctor?
It's an eye-candy!!!!

Ο νέος κατάλογος του HOUSE DOCTOR.
Τί είναι το HOUSE DOCTOR?
To κόλλημά μου.

Thursday, January 27, 2011

Beautiful things by beautiful people. Ιδέες διακόσμησης με γαλλική φινέτσα

Almost everyday i check Federica's blog Sweet as a Candy. I love the taste of that blog and i get inspired by the beautiful posts i read. 2 days ago, i saw this post about DREAMY WHITES online store. And those of you who know me, you can undestand that it was love at first sight.
So... go ahead. Fall in love too...

Όταν πρωτοείδα αυτές τις φωτό, αναστέναξα βαθιά.

''Ουφ να πάρει... πάμε πάλι... πάλι θα με πιάσει γκρίνια που δεν μου περισσεύουν, που δεν έχω σπίτι να τα βάλω ακόμα κι αν είχα τα ευρά να τα αγοράσω... πόσο ακόμα θα δουλεύω... σε τι χώρα ζούμε κλπ κλπ...''. 

Στην αρχή διάβασα το post στο Sweet as a Candy. Μετά μπήκα στο online μαγαζί του DREAMY WHITES. Και ναι... είναι όλα τους υπέροχα. Και πανάκριβα. Δε βαριέσαι... δε χρειάζεται απαραίτητα να τα πάρουμε. Καλό είναι να παίρνουμε έστω και μερικές ιδέες...

photo credits: DREAMY WHITES

Wednesday, January 26, 2011

Rainbow pancakes! Χρωματιστές τηγανίτες!

Ok, how happy and cute is this???

Sweet Amy from THE IDEA ROOM, gave me the permission to repost it and i am so glad i can share with you this beautiful idea of the most happy breakfast ever :)
Thank you so much Amy!!! 

If you want to check the very first and original post of this idea just click here.

Λένε οτι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και σίγουρα αν ξυπνήσεις και δεις ένα ουράνιο τόξο στο πιάτο σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει καλά! Είναι μια πολύ όμορφη ιδέα που είδα εδώ και σκέφτηκα να την μοιραστώ μαζί σας. ''Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο'' όπως λέει και μια γνωστή διαφήμιση (γυμναστηρίου βέβαια... και τηγανίτες με γυμναστήριο δεν πάνε μαζί, αλλά anyway...). Εγώ τον τελευταίο καιρό, τρέχω λίγο παρά πάνω. Κιλά βέβαια δεν χάνω. Ακόμα! Το παλεύω. Βασικά παλεύω να μην πάρω άλλα, παρά να χάσω αυτά που κουβαλάω...

Buttermilk Pancakes
(recipe and photos by The Idea Room)

2 cups all-purpose flour
2 tablespoons sugar
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
2 eggs
2 cups buttermilk
1/2 cup milk
1/4 cup unsalted butter, melted


Combine the flour, sugar, baking powder, baking soda and salt in a large bowl.

Lightly beat the eggs with the buttermilk, milk and melted butter.

Just before you are ready to make the pancakes, add the liquid ingredients to the dry ingredients all at once, stirring just long enough to blend. The batter should be slightly lumpy.

If you want to add fruit or nuts, stir them in now, or you may sprinkle them on the pancakes while they are on the griddle.

Heat a lightly greased griddle or heavy skillet over medium-high heat (375 degrees on an electric griddle).
Before cooking the pancakes, separate the batter into 7 bowls and add food coloring to make the colors of the rainbow. Then cooked them by following the rest of the intructions.

Pour 1/4 cup batter per pancake onto the griddle or skillet, spacing the pancakes apart so they do not run together. When bubbles appear on the surface of the pancakes and the undersides are lightly browned, turn and cook for about 2 minutes longer, until lightly browned on the bottom.

Serve immediately.
(yields about 24 four-inch pancakes.) 

Χρωματιστές Τηγανίτες!

2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.γ. baking powder
1 κ.γ. baking soda
1/2 κ.γ. αλάτι

2 αυγά
2 κούπες αποβουτυρωμένο γάλα

1/2 κούπα φρέσκο γάλα
1/4 κούπα ανάλατο βούτυρο, λιωμένο


Αναμίξτε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και την μαγειρική σόδα σε ένα μπόλ. Προσθέστε και το αλάτι και ανακατέψτε. 

Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά μαζί με τα γάλατα και το λιωμένο βούτυρο.

Λίγο πριν φτιάξετε τις τηγανίτες, προσθέστε τα υγρά συστατικά στα στερεά συστατικά (με τη μία) ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το μίγμα θα είναι ελαφρως σβολιασμένο.

Αν θέλετε να προσθέσετε φρούτα ή ξηρούς καρπούς, προσθέστε τα τώρα ή ρίξτε τα μετά, πάνω απο τις έτοιμες πλέον τηγανίτες μαζί με το σιρόπι.

Ζεστάνετε ένα ελαφρώς βουτυρωμένο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Σε αυτό το σημείο, αν θέλετε να φτιάξετε τηγανίτες ουράνιο τόξο, χωρίστε το μίγμα σε 7 μπολάκια και ρίξτε στο κάθε κι απο ένα διαφορετικό ένα χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατέψτε καλά και συνεχίστε με τις οδηγίες...

Ρίξτε 1/4 της κούπας από το μίγμα, για κάθε τηγανίτα στο τηγάνι, αφήνοντας χώρο για την κάθε μια για να μην τρέξει το μίγμα και κολλήσουν μεταξύ τους. Οταν αρχίσει να κάνει φουσκάλες και η κάτω πλευρά έχει ελαφρώς σκουρύνει , γυρίστε την τηγανίτα με μια σπάτουλα και αφήστε τη 2 λεπτά να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά.

Σερβίρετε αμέσως!
Βγαίνουν μπόλικες τηγανίτες!

Monday, January 24, 2011

Creative business cards! Οι πιο πρωτότυπες επαγγελματικές κάρτες!

TAM Cargo: Transformable Business Card
Κάρτα για εταιρεία μεταφορών!

Mixtape Generation Cassette Business Card 
Κάρτα ενός ηχολήπτη!

Business Card for a Dentist 
Η κάρτα του οδοντογιατρού!

Knot Business Card for Massage Therapist
Πρωτότυπη κάρτα για έναν μασέρ!

Chest Physician: Balloon Visiting Card
Πολύ έξυπνη ''κάρτα'' ενός πνευμονολόγου!

Yoga One: Get Stretchy
Η κάρτα για ένα κέντρο YOGA!

Business Card for Cosmetic Surgeon
Η κάρτα ενός πλαστικού χειρουργού!

Friday, January 21, 2011


I am the birthday girl. At least for 24 hours.

Μεγαλώνω. Και ακόμα δεν λέω να το πάρω απόφαση πως αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

Wednesday, January 19, 2011

Spicy soya chunks to love! Μπουκιές σόγιας, μπουκιά και συγχώριο!

This is an incredible dish. Easy, tasty and healthy as well.
As long as you like spicy food, you will looove this one!
And when i say spicy i don't mean that you turn red by eating it!
The recipe credits are not mine. My boyfriend made it for me, cause as you have already seen i don't cook that much lately. The reason is that i am trying to go on a diet (i am trying every day, but every night i fail...), so i try to stay away from the kitchen and the refrigerator as much as possible...
But... you should definitely give this a try. It's delicious and so easy to make!Oh! And diet friendly :)

You will need
2 cups soya chunks
1 large red onion, cut in small cubes
1 red sweet pepper, cut in thin slices
1 tbls hot paprika (or less if you don't want it spicy)
2 tbls dried ground garlic
4 tbls curry
1 teaspoon cumin powder
5 tbls soy sauce
1 glass of red wine
1 glass of water
1 vegetable stock cube
Olive oil for frying
salt and pepper to taste

Bring soya chunks to boil (into very salted water) and let it cook for 10 min after the boiling point. Τake it off the heat and let the soya chunks soak into the hot water for 10 min. Strain very well the soya chunks. In a large non stick frying pan, add the onion cubes, the red pepper in thin slices, some salt and pepper and 2 cups of strained soya chunks. Saute well at medium-high temperature. Add the paprika, the garlic, the curry, the cumin powder the soy sauce and let it cook some more. Stir often. Add the wine and raise the temperature at high. Let it reduce. When reduced, add 1 glass of water and the vegetable stock cube, let it cook in low temperature until you have a deep brown colored soya chunks and a thick sauce. Serve with rice or some velvet mash potatoes!

Όπως έχετε καταλάβει τελευταία δεν πολυμαγειρεύω... Όχι οτι δεν τρώω... αλίμονο. Απλώς, αποφεύγω την κουζίνα και το ψυγείο όσο μπορώ. Έχω ήδη σκίσει ένα πανάκριβο τζιν και ένα άλλο αγαπημένο μου παντελόνι, διότι όταν δεν χωράς πουθενά, συνήθως δεν το χωράει ο νους σου, με αποτέλεσμα να μη θες να το πιστέψεις και να προσπαθεις να χωρέσεις με το ζόρι στα παλιά σου ρούχα. Αμ δε! Πάρε να ΄χεις τώρα μαντάμ, δύο σκισμένα παντελόνια, μια αυτοπεποίθηση στο πάτωμα, ένα στομάχι που συνεχώς γουργουρίζει, πολλές ιδέες για συνταγές και καμία βοήθεια απο τη ζυγαριά. Οπότε σταμάτησα να μαγειρεύω, πλην των βασικών ανευ ουσίας (και ιδιαίτερης γεύσης...), μέχρι προχθές το βράδυ. Γύρισα σπίτι και ναι, μύριζε σάλτσα. Μπαχαρικά. Κάτι νόστιμο...
Και ναι, ήταν! Πεντανόστιμο, εύκολο, πικάντικο, διαφορετικό, γρήγορο και... δεν είχε κρέας μέσα.
Ήταν μπουκιές σόγιας... μπουκιά και συγχώριο! Η συνταγή είναι του μπόιφρεντ. Έχει κάνει φοβερή πρόοδο απο τότε που έμπλεξε με το donkey μου... Λέω να τον περάσω στην χρυσή 20αδα του wannabe Masterchef!

2 ποτήρια του νερού μπουκιές σόγιας (βιολογική)
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 γλυκιά κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 κουταλιά της σούπας καυτερή πάπρικα (ή λιγότερο αν δεν το θέλετε αρκετά καυτερό)
2 κουταλιές της σούπας σκόρδο τριμμένο (αποξηραμμένο)
4 κουταλιές της σούπας κάρυ
5 κουταλιές της σούπας σόγια σος
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κύβος (βιολογικός) λαχανικών
1 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί
1 ποτήρι νερό
αλάτι και πιπέρι

Βράζουμε τη σόγια σε πολύ αλατισμένο νερό. Την αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση, κατεβάζουμε απο την φωτιά και την αφήνουμε μέσα στο νερό για δέκα λεπτά. Μετά την ρίχνουμε σε σουρωτήρι. Την ξεπλένουμε την στραγγίζουμε πολύ καλά και την αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλει όσο περισσότερο νερό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και μετά ρίχνουμε μέσα την σόγια. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει καλό χρώμα. Δυναμώνουμε την θερμοκρασία και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ του και μετά προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στο χαμηλό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να έχουμε μια δεμένη σαλτσούλα.

Σερβίρουμε με:
με ένα ωραίο ρυζάκι
ή με έναν βελούδινο πουρέ!

Monday, January 17, 2011

AN INSPIRED GHOST IN THE MACHINE! Το άλλο πρόσωπο της μουσικής και της τέχνης!

I have a thing with Yellowtrace blog... Ι just love it, can't get enough of it! It's a piece-of-art-blog! And every post i read, makes me go ''wow...'' almost every time! So when i saw this amazing work, i just coudn't believe it! The idea is so clever and the result is unbelievable! The artist is IRI5 (Erika Iris Simmons) and she is a full-time independent artist based in Atlanta. Erika likes to collect random things found at garage sales and turn them into composite art. These pieces Ghost in the Machine were made using cassette tapes and old film reels.
Check out more of Erika’s work on her Flickr page. And for your everyday inspiration just trust Dana :)

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναδημοσιεύω αναρτήσεις του Yellowtrace. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό blog. Χθες ψάχνοντας το, έπεσα σε αυτή την ανάρτηση που για κάποιο λόγο μου είχε ξεφύγει! Έπαθα πλάκα όταν το είδα. Καταπληκτική δουλειά απο την Erika! Η Erika (IRI5) μένει στην Ατλάντα και δημιουργεί τα έργα της, απο τυχαία αντικείμενα που μαζεύει κατα καιρούς. Το συγκεκριμένο project είναι όλο φτιαγμένο με ταινίες απο κασέτες και παλιά κινηματογραφικά φιλμ. Δεν είναι φοβερό το αποτέλεσμα; Αυτό θα πει έμπνευση! Αν θέλετε να δείτε περισσότερες δουλειές της Erika ,μπείτε στη σελίδα της στο Flickr.


Rubber Duckie tea infuser and yellow submarine tea infuser via Steamy Kitchen! So cool ideas for tea-lovers!

To παπάκι ή το υποβρυχιάκι; Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω ποιό να διαλέξω! Πάντως με κάτι τέτοια γκατζετάκια μπορεί και να έκοβα τον παλιοκαφέ και να άρχιζα το τσαγάκι... που κάνει και καλό!

Friday, January 14, 2011

Wedding ideas! Γάμος: Δε χρειάζεται να πάρεις δάνειο. Μερικές ιδέες μόνο!

Styling, φωτογράφιση, σχεδιασμός γάμων και events. Αυτή είναι η δουλειά της Cynthia Martyn, η οποία ζει και εργάζεται στον Καναδά, είναι ήδη διάσημη εκεί με δικές της τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και όχι μόνο. Εμάς μας πέφτει λίγο μακριά η Cynthia (και πιθανόν μας πέφτει και ακριβά...) αλλά μπορούμε να εμπνευστούμε απο εκείνη και την πραγματικά εκπληκτική δουλειά της. Αν οργανώνετε τον γάμο σας, δείτε πως κάποιες ιδέες, μπορούν να ρίξουν το κόστος και να απογειώσουν το στυλ... Αρκεί να έχετε λίγο χρόνο μπροστά σας και μπόλικους καλούς φίλους να βοηθήσουν :)

Βερυκοκί με πραγματικά βερύκοκα, μικρά ποτηράκια αντί για βαζάκια, συνδιασμός του ροζ με το πορτοκαλί, φρέσκια ρομαντική διάθεση που θυμίζει άνοιξη και σε κάνει να χαμογελάς!

Ριγέ καλαμάκια προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και η όλη κατάσταση θυμίζει και λίγο απο πάρτι...

Χειροποίητα μενού (έλα αυτό μπορείς να το κάνεις δεν είναι δύσκολο! Θα επανέλθω στο θέμα στο μένου, σύντομα!), χρωματιστά σοκολατάκια (γιατί κάτι θες μόλις κάτσεις στο τραπέζι... και μέχρι να βγει η τούρτα...) δωράκια για τους καλεσμένους σου που μπορεί να είναι και κάτι φθηνό και όμως ξεχωριστό (να τους κάνεις δηλαδή να νιώσουν άνετα και όχι όπως γίνεται συνήθως που οι μισοί σε κάθε τραπέζι είναι σαν να έχουν καταπιεί κοντάρι και οι άλλοι μισοί μιλούν ακατάπαυστα απο αμηχανία...)όπως πχ αυτό το παιχνίδι που είχαμε μικρά για να κάνουμε σαπουνόφουσκες ή ένα γιο-γιο!

Καλή διάθεση να έχεις και όρεξη να το γιορτάσεις και απο ιδέες, άλλο τίποτα :)

Αs one of Canada’s most respected event professionals, Cynthia Martyn has developed a reputation for designing & planning a wide range of magical affairs across Canada, the U.S. and Europe. Since launching her full-service event consultancy in 2004, Cynthia has become a regular contributing expert for numerous publications both online and in print, and has enjoyed features on television programming such as the popular Slice Network production “Rich Bride, Poor Bride”, “The Smart Woman Survival Guide”, the “Steven and Chris Show” amongst many others.

Amazing work, beautiful photos!

{ images: rebecca wood }

Thursday, January 13, 2011


Welcome to a fairy tale! Κούκλες για μεγάλα παιδιά

HAREM 6 is one of my new followers. When i checked HAREM6 BLOG, I was so glad we found each other in the blogspheare! I found an amazing world all handmade, cute and so unique! Ildiko Muresan and Flavia Marele, have been working together since 2003 and their artist name is Harem6.They are from Transylvania. Girls say that they enjoy making each and every piece of their work and they looooove creating,drawing, a word: ART.

They've done many international exhibitions and they have also participated in Contemporary Art Fairs(Cologne,Berlin). Their works have been featured in Elle, The One, Observateur Culturel, Photo Magazine, Contemporary Art catalogs etc. Now, on Donkey as well!!Check out more of their awesome work at their shops on Etsy

Σήμερα ανοίγοντας το Donkey μου, βρήκα έναν νέο follower.
To HAREM 6! Πρόκειται για ένα εργαστήρι γεμάτο εμπνευσμένες δημιουργίες από δυο γυναίκες με κοινό όραμα, γούστο, ταλέντο και δουλειά που φτιάχνουν αυτά τα μοναδικά έργα τέχνης! Το κοινό καλλιτεχνικό τους όνομα είναι το HAREM6. Έχουν δικά τους μαγαζιά στο Etsy, έχουν το official site τους, το blog τους φυσικά, και γενικώς έχουν εξαιρετικά κομμάτια φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και με πολύ μεράκι. Απο κούκλες, μενταγιόν, πίνακες ζωγραφικής και πολλά ακόμη ξεχωριστά διακοσμητικά αντικείμενα που αξίζει τον κόπο να μπείτε και να τα δείτε.


Related Posts with Thumbnails