Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Monday, August 19, 2013

A feminine apartment full of nostalgia-- Ένα διαμέρισμα γεμάτο νοσταλγία

Ok how about a tour at a stylist's place? Let's walk around Isabel 's apartment. Shabby chic mood and some vintage highlights, and you got yourself an original home, extra feminine, ultra romantic and soοο beautiful.

Πρέπει να αγαπάς αυτό που ξεθωριάζει, γιατί για να ξεθώριασε άντεξε στον χρόνο. Ιδίως από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram σου δίνει την εντύπωση οτι είσαι καλλιτέχνης και κάνεις το παλιό τέχνη.  Είναι μια μόδα που βγήκε στην επιφάνεια μαζί με την ρετρομανία και την εμμονή με το βίντατζ, που τα τελευταία χρόνια επικρατεί παντού. Κάπως έτσι με shabby chic διάθεση και μπόλικες πινελιές vintage, με μοναδικά κομμάτια σε ρούχα, βλέπετε ένα cozy σπίτι,  ρομαντικό και ξεχωριστό με την πρώτη ματιά. Ανήκει στην στυλίστρια Isabel , που έχει μια μοναδική συλλογή σε βίντατζ ρούχα (αγάπη που κρατάει 20 χρόνια). Η Ιsabel μπορεί να σε μετατρέψει στην νύφη που ονειρευόσουν μια ζωή  μέσα από το μακιγιάζ και το hair styling και όλα αυτά με ένα βιογραφικό που περιλαμβάνει δουλειές της  στους Πειρατές της Καραϊβικής,  στην ταινία Μονομάχος κλπ κλπ. Μου άρεσε το σπίτι της, γιατί είναι αυθεντικό vintage, χωρίς τις υπερβολές που γίνονται από αυτούς που απλώς ακολουθούν την μόδα.


















4 comments:

  1. Νομίζω ότι το τοποθέτησες πολύ σωστά... "χωρίς τις υπερβολές που γίνονται από αυτούς που απλώς ακολουθούν την μόδα".
    Είναι υπέροχο. Μου αρέσει αυτή η τάση. Αναβιώνουν έτσι έπιπλα και πράγματα που οι παλαιότερες γενιές απλά τα πετούσαν στα σκουπήδια επειδή δεν ήταν .... "μοντέρνα"!!

    Μου αρέσει πολύ και αυτο το είδος φωτογραφιων.. με την τεχνιτή παλαίωση.

    Ωραία, θυλική ανάρτηση!!!!
    **...όμως γιατί κατέβασες τόσο νωρίς την ανάρτηση με την βάπτιση... κλαψ!

    Σε φιλώ πολύ Κατερίνα μου!!

    ReplyDelete
  2. Υπέροχο................

    ReplyDelete
  3. love love love each sinle piece!!!!! if we were in the uk we could find most of these stuff in a car boot sale!! :)

    ReplyDelete
  4. Mου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος που έχει συνδιάσει σε διάφορα σημεία του χώρου της το παλιό με το νέο. Κι εγώ είμαι φαν των vintage ρούχων!
    :)

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails