Recipe for happiness



Everybody needs a carrot to go one step beyond

Doesn't matter if you eat it or not. As long as the eyes are focused on the carrot, you may go one step forward. And that's always enough!

This is a blog, about all the small pleasures in life.. and the greatest of all; Food!

Interesting recipes from Greece and all over the world, amazing deco ideas, inspiring art, fabulous trends, cute handmade stuff, dreamy destinations, a clever line, a funny thought...

Anything that makes me go... wow! and makes me smile, can be... my carrot.

After all, happiness is a piece of cake!
A carrot cake!

Take a bite!

Tuesday, August 13, 2013

Το μεγάλο πόστ μιας DIY βάπτισης. Της δικής μας! -- A DIY Christening full of little cute elephants and ideas!



Ok this is maybe the biggest post i have ever written. So please don't make me translate it and write it down! Just press the Google tranlate button  if you want to read this post about our little ones' Christening, which we made, baked, decorated; everything you see on our own! And by everything i mean everything: the tables, the lemonade stand, the sweets, the decoration... every little thing! So, i am here for you in case you need any advice for your DIY Christening or party! They say that a picture is worth a thousand words! So enjoy!

 
 Καλημέρα σας! Από που να ξεκινήσω; Να σας πω, οτι σήμερα η μέρα μου ξεκίνησε πολύ γουάου, αφού βρίστηκα με έναν άσχημο χοντρό ήλιθιο από αυτούς τους τελειωμένους τύπους, που βλέπουν γυναίκα στο αυτοκίνητο και θυμούνται από πότε έχουν να δουν γυναίκα, και μου έκοψε πραγματικά την φόρα που είχα για να γράψω αυτό το ποστ. Αλλά ας ξαναξεκινήσω, παίρνοντας βαθιά ανάσα και σταματώντας να προσπαθώ να θυμηθώ το νούμερο της πινακίδας του:
 
Να σας πω τι είχε η δική μας η βάπτιση. Είχε χρώματα γαλάζιο και πράσινο λάιμ και θέμα τον κύριο Ελέφαντα! Μιλάμε για πάντου ελεφαντάκια όπου κι αν κοιτούσες!!! Εκτός από το LEMONADE STAND που το κάναμε πιο χαρουμενιά όπως βλέπετε!
Οι μπομπονιέρες των μεγάλων ήταν ΠΑΠΥΡΑΚΙΑ απο ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ διακοσμημένες από εμάς με κουφετάκια, κορδελάκια και καρτελάκια που έλεγαν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Οι μπομπονιέρες των μικρών, ήταν ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ, που είχαν το ίδιο θέμα με το ελεφαντάκι.

 
Φτιάξαμε:
 
Το τραπέζι του CANDY BAR.
Το σταντ της λεμονάδας.
Τα καρτελάκια.
Το προσκλητήριο.
Το μοτίβο με τον ελέφαντα στα καπελάκια.
Τα γλυκά.
Γιρλάντα=μπουγάδα κρεμασμένη πάνω από το candy bar, από αληθινά φορμάκια του μικρού, που κάθε φορμάκι είχε τα γράμματα από το όνομα Δημήτρης.
 
Από γλυκά είχαμε:
  • Cupcakes βανίλιας, με 3D ελεφαντακιά, πάνω σε γλάσσο ζάχαρης.
  • Μπισκότα ελεφαντάκια με επικάλυψη ζαχαρόπαστας.
  • Ντόνατς πραλίνας με μπλέ γλάσσο και ντόνατς κρέμα με άσπρο γλάσσο και σπρινκλς.
  • Λεμονοταρτάκια μπουκιές.
  • ΑΠΕΙΡΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΣΜΑΡΤΙΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ.
  • Είχαμε ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ που μας χάρισε η ταλαντούχα Αλεξάνδρα Πολύζου, follower του Donkey που σύντομα θα φιλοξενήσω για να γνωρίσετε και εσείς!
  • Είχαμε σπιτική λεμονάδα.
  • Είχαμε υποβρύχια με παγωμένο νερό και παγάκια.
  • Είχαμε λουκουμάκια στο χαρτί.
  • Είχαμε και μια ψεύτικη τούρτα ελεφαντάκι!
  • Είχαμε τσόχινα ελεφαντάκια που αγόρασα από την μπλόγκερ K-ART.
  • Είχαμε μπόλικα γλαστράκια στα σκαλιά της εκκλησίας, στεφανάκια στις κολώνες και αρίθμητες κορδέλες που επιμελήθηκε μαζί με το στήσιμο και την παρουσίαση η Μαρία Λεχρή από το fairy.










































Ξεκινάω από τον Μάιο. Από τότε είχα αρχίσει όλη την έρευνα γύρω από το θέμα ΒΑΠΤΙΣΗ: ΚΑΝ' ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Και επειδή εμείς στο σπίτι μας, βοήθεια από γιαγιάδες κλπ δεν έχουμε και είμαστε εντελώς μόνοι μας, σκεφτόμουν οτι αυτό θα ήταν κομμάτι δύσκολο, αφού κανείς δε θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό για να μαγειρέψει τα καλούδια η μαμά. Τελικά ήταν πιο δύσκολο απ΄όσο φανταζόμουν, γιατί μέχρι τέλη Ιουλίου που ήταν η βάπτιση ο μικρός περπάταγε και έπεφτε, οπότε δεν μπορούσες ούτε μέχρι την κουζίνα να πας. ΟΠΟΤΕ: Αν αποφασίσεις να κάνεις τα πάντα όλα σε μια βάπτιση να έχεις υπόψη σου τα παρακάτω:
  1. Χρειάζεσαι 2 μήνες τουλάχιστον. Οπότε ξεκίνα με το να βρεις το θέμα και τα χρώματα.
  2. Σκέψου καλά τι ώρα θα είναι η βάπτιση, γιατί η δική μου ήταν πρωί, μέσα στον καύσωνα, οπότε κρέμες πάνω σε γλυκά ήταν απαγορευτικές, ακόμα και αν είναι βουτυρόκρεμες (που δεν συμπαθώ ΚΑΘΟΛΟΥ).
  3. Προγραμμάτισε τις δουλειές και τις κατασκευές και φτιάξε ένα σχέδιο Α αν όλα πάνε κατ΄ευχήν και ένα σχέδιο Β αν όλα πάνε στραβά (βλ. να βρέξει, να έρθει παραπάνω κόσμος, να μην προλάβεις να φτιάξεις τα γλυκά ή να μην σου πετύχουν κλπ)
  4. Μη βασίζεσαι σε βοήθεια ξένων.
  5. Πέρνα 15 μέρες στο ίντερνετ και συγκέντρωσε όλο το υλικό που θες, παρήγγειλε ότι πρέπει να παραγγείλεις και έχε κατα νου οτι: sites από Αυστραλία ή Αμερική, καλύτερα να τα αποφύγεις, γιατί οι παραγγελίες παίρνουν κανα μήνα να έρθουν.
  6. Φτιάξε γλυκά που ξέρεις οτι κάνεις καλά.
  7. Φτιάξε μισή ποσότητα από όσα θα φτιάξεις, για πρόβα. Δοκίμασε και δώσε και σε άλλους να δοκιμάσουν.
  8. Αν φτιάξεις μπισκότα με ζαχαρόπαστα και δεν έχεις ξαναδουλέψει με ζαχαρόπαστα, φτιάξε μισή δόση και κάνε οπωσδήποτε μερικά να δεις αν ''το 'χεις''.
  9. Αν θες να φτιάξεις 3D ελεφαντάκια ή άλλου είδους ζωάκια με ζαχαρόπαστα, πρέπει να το 'χεις ! Επίσης, θέλει ΧΡΟΝΟ και ΧΩΡΟ. Μιλάμε για χρόνο... εγώ δούλευα μετά τις 11 το βράδυ κάθε βράδυ για ένα μήνα και κάθε ελεφαντάκι ήταν διαφορετικό και μάλιστα έφτιαξα 60!
  10. Κυρίως θέλει οργάνωση. Αν δεν το έχεις με όλο αυτό, μην το ξεκινήσεις καν.
  11. Οι κατασκευές με ζαχαρόπαστα μένουν εκτός ψυγείου, σκεπασμένες με πετσετούλα για να μην σκονίζονται.
  12. Για τα cupcakes, αν θες δοκίμασε αυτά που έφτιαξα εγώ. Αντί για την κλασσική κρέμα από πάνω, έβαλα γλάσσο ζάχαρης που ήμουν σίγουρη οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπη κάτω από το ντάλα ήλιο, και δε θα έχω άγχος αν θα χαλάσει και θα την φάνε τα παιδάκια.
  13. Για τα μπισκότα θα φτιάξω ξεχωριστό ποστ τις επόμενες μέρες. Θέλει τρόπο το μπισκότο για να βγει αφράτο και τραγανό και να μην χάσει το σχήμα του.
  14. Για να βρεις υλικά ζαχαροπλαστικής, ζαχαρόπαστες, κουπάτ και χρώματα κλπ κλπ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ στο PASTRY IDEAS και παράγγειλε τα πάντα όλα από την φίλη μου την Βάλια. Δίνει και συμβουλές τσάμπα!
  15. Για να φτιάξεις την λεμονάδα ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ.
  16. Για τα λεμονοταρτάκια ΠΑΤΑ ΕΔΩ
  17. Για ντόνατς εδώ ή πάρε από το donuts world στο Καλαμάκι.
  18. Για να φτιάξεις μια κατασκευή σαν το δικό μας LEMONADE STAND, πήγαινε σε ένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα με υλικά για το σπίτι, και αγόρασε ξύλα και νοβοπάν. Γωνίες, βίδες, κατσαβίδια, χρώματα και κιμωλίες! Αυτό ξεκίνα να το φτιάχνεις κανα μήνα πριν. Εμείς φτιάξαμε ΔΥΟ! Έίμασταν τόσο τυχεροί που το ένα μας το έσπασε ο αέρας πάνω στην ταράτσα όσο στέγνωναν οι μπογιές!
  19. Για να φτιάξεις τα ταμπελάκια, βρες πρώτα το μοτίβο που θες. Μπορείς να αγοράσεις printables ψάχνοντας στο ETSY. Μετά, στείλτα σε ένα τυπογραφείο να στα κόψουν. Κόλλησέ τα πάνω σε στικς για γλυφιτζούρια που θα βρεις από την Βάλια που σας έλεγα πιο πάνω. Αυτό ξεκίνα το 15 μέρες πριν.
  20. Βρες για να παραγγείλεις ποτηράκια, κουταλάκια, χαρτοπετσέτες, διακοσμητικά, άρχισε να κολλάς τα αυτοκόλλητα και τα καρτελάκια μια βδομάδα πριν.
  21. Φτιάξε 2 βδομάδες πριν τα μπισκότα. Ας τα να κρυώσουν όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί τύλιξέ τα ΕΝΑ ΕΝΑ σε μεμβράνη. Μετά σε αλουμινόχαρτο ειδικό για κατάψυξη. Απαλά τοποθέτησέ τα ένα ένα στην κατάψυξη. Αν είναι πολλά όπως τα δικά μου, χρειάζεσαι και το ψυγείο ενός φίλου!
  22. Ξεπάγωσέ τα την προ-προηγούμενη μέρα. Άφησέ τα εκτός ψυγείου μέχρι να ξεπαγώσουν εντελώς ΑΚΑΛΥΠΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ διαφορετικά θα γίνουν νιανια. Έπειτα με κουπάτ, κόψε και στόλισε με την ζαχαρόπαστα (θα βάλω οδηγίες στο ποστ για τα μπισκότα και ίσως και βιντεάκι!). ΑΣΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ. Έπειτα ένα ένα, συσκεύασέ τα σε σακουλάκια ή κουτάκια. ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟΟΟΟ....
  23. Φτιάξε τα CUPCAKES και άσε τα να κρυώσουν εντελώς. Κάλυψέ τα ένα ένα με μεμβράνη και μετά με αλουμινόχαρτο. Βάλε τα ένα ένα στην κατάψυξη. Βγάλτα την προηγούμενη μέρα προς το μεσημέρι. Αφησέ τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Στόλισε με γλάσσο ζάχαρης ή αν βάλεις βουτυρόκρεμα, κάντο τελευταία στιγμή.
  24. Θα χρειαστείς άνθρωπο να σου στήσει τα τραπέζια. Βρες έναν άνθρωπο που του έχεις εμπιστοσύνη, να αναλάβει το στήσιμο, την παρουσίαση και την εξυπηρέτηση του κόσμου, προσφέροντάς του τα γλυκά από το candy bar.
  25. Βρες ανθρώπους που θα δεχθούν λίγο πριν την βάπτιση να μεταφέρουν τις δημιουργίες σου στην εκκλησία.
  26. Αγόρασε ή χρησιμοποίησε ομπρέλες αν δεν έχει σκιά στην αυλή της εκκλησίας.
  27. Βρες κάπου κοντά κάβα ή καφετέρια και συνεννοήσου να σου φέρουν πάγο την κατάλληλη στιγμή.
  28. Θυμήσου να αγοράσεις φόρεμα και να διαθέσεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Μην το αφήσεις στο έλεος όπως εγώ.
  29. Ρώτα με ό,τι άλλο δεν σκέφτηκα να σου πω!
Τελικά, στις 22 Ιουλίου βαπτίσαμε τον μικρό μας Δημήτρη, και ήταν όλα τέλεια, ο μικρός μου ήταν άψογος, περάσαμε όλοι πολύ πολύ όμορφα! Εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμορφο νονό μας και στις νονές θείες μας που μας έφεραν τα πιο όμορφα δωράκια και μάλιστα handmade!!!
 
Ελπίζω ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ να σας βοηθήσει για την δική σας DIY ΒΑΠΤΙΣΗ, και να σας δώσει ίσως και κάποιες ιδέες. Για οτιδήποτε άλλο, όπως σας είπα, εδώ είμαι να βοηθήσω! Σας φιλώ!






































 
 


































PHOTO CREDITS: DONKEY AND THE CARROT blog
PLEASE don't use without permission

45 comments:

  1. Oh my dear! Everything looks just wonderful. What work and effort you've put into your little ones baptism. It would be fit for a little prince (which he is for you of course). My mouth is watering seeing all the delicious sweets (I have a sweet tooth). Did you really make it all yourself?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sweety! Yes we did except from the donuts! That was my safe sweet in case all the others go wrong!hehe!

      Delete
  2. Εχω μείνει άφωνη!!!!!!!!
    Δεν υπάρχεις κορίτσι μου! Δεν υπάρχεις!!!

    Ήθελε πολλά κότσια για να κάνεις κάτι τέτοιο!
    Ήταν ότι πιο όμορφο έχω δει ποτέ!!

    Θερμά συγχαρητήρια!!
    Θερμά συγχαρητήρια!!
    Θερμά συγχαρητήρια!!

    Να σας ζήσει το ήδη τυχερό από την κούνια μωρό σας! Ο Δημήτρης σας!!

    Φιλιά άπειρα!

    Μπράβο και πάλι!

    ReplyDelete
  3. Υπέροχα όλα!!!!!
    Να σας ζήσει ο μικρούλης, να είναι πάντα ευτυχισμένος!
    Καλή ξεκούραση τώρα :)

    ReplyDelete
  4. Wonderful party decoration! Great!

    ReplyDelete
  5. εμεινα αναυδη. ολα υπεροχα και τα λουκουμακια στο χαρτι με γυριζουν στα δικα μου παιδικα χρονια.
    να σας ζησει ο μικρος δημητρης, να τον δειτε ευτυχισμενο οπως θελετε και κυριως οπως ο ιδιος θελησει.
    καλο δεκαπενταυγουστο.
    ειρηνη

    ReplyDelete
  6. Όλα φαίνονται τέλεια!
    Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά και την υπομονή σας!!!!!
    Να σας ζήσει ο μικρούλης και να είναι τυχερός!

    ReplyDelete
  7. Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν άψογα και απλά περίμενα το σχετικό ποστ για να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μου!
    Μπράβο Κατερινάκι, έσκισες! Φαντάζομαι πόσο χρόνο αφιέρωσες για τη βάπτιση σας. Πραγματικά φαίνεται το μεράκι και το κέφι με το οποίο φτιάχτηκαν όλα!
    Είσαι αξιοθαύμαστη! Ο μικρούλης θα κοιτάζει τις φωτογραφίες μετά από χρόνια και θα καμαρώνει και αυτός!
    Πολύ ξεχωριστή βάπτιση!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  8. Καλά με έστειλες!!ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα αλλά βλέποντας τώρα όλες τις φωτογραφίες έμεινα, τις είδαμε μαζί με το Θ. κι έχεις τα συγχαρητήρια του!!!
    Μήπως να αναλαμβάνεις τέτοιες διοργανώσεις!!
    Πολλά φιλιά και να σας ζήσει και πάλι.

    ReplyDelete
  9. Τι να πω, να πω πως δεν το περίμενα θα σε γελάσω, αλλά πραγματικά έισαι τόσο ταλαντούχα που κάθε φορά με εκπλίσεις. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά την καλύτερη τύχη στον μικρό Δημήτρη, να είναι πάντα υγιής και χαρούμενος!
    Υπέροχα όλα ένα κ ένα, καταπληκτικό το θέμα αλλά κυρίως θαυμαστά τα έργα σου Donkey!
    Φιλάκια πολλά να περνάτε καλά!

    ReplyDelete
  10. Γειά στα χέρια σου και στο μεράκι σου! Αξιζε το τρέξιμο και με το παραπάνω! Είναι όλα πανέμορφα!!! Να σας ζήσει ο μικρός Δημήτρης και να τον καμαρώνετε! :)

    ReplyDelete
  11. Να σας ζήσει ο μικρούλης! Όλα ήταν υπέροχα. Πργματικά θέλει πολύ χρόνο και ικανότητα για να οργανώσεις όλα αυτά! Δεν ξέρω τι συνταγή χρησιμοποίησες για τα μπισκότα, αλλά αν είναι η κλασική βουτύρου για μπισκότα βάπτισης, δεν χρειάζονται κατάψυξη. Μένουν φρέσκα για πολλές μέρες σε κουτί. Θα σε γλύτωνε απλώς από χώρο!
    Πανέμορφα όλα!

    ReplyDelete
  12. Να σας ζήσει!
    Χαρά στο κουράγιο σου -αλλά από την άλλη, κάτι τέτοια έχουμε να θυμόμαστε! Φαίνονται όλα απλά υπέροχα!! :)

    ReplyDelete
  13. Σε διαβάζω αρκετό καιρό. Τώρα πρέπει να σου εκφράσω τα συνχαρητηρια μου για όλα αυτά πού ετοίμασες. Να σου ζήσει το λατρευτό σου μωρό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινά μου!

      Delete
  14. Οτι και να πω ειναι λιγο! Εισαι φοβερη, μπραβο σου για ολες τις ιδεες και χαρα στο κουραγιο σου. Να σας ζησει το μικρουλι!
    φιλακια

    ReplyDelete
  15. Να τον χαίρεστε! Να είναι γερός κι ευτυχισμένος!
    Τι υπέροχα πράγματα που έφτιαξες! Πόσο χαρούμενα και χαριτωμένα!
    "Βγάζουν" την φροντίδα, την υπομονή, την αγάπη και τη δημιουργικότητα του κατασκευαστή...

    ReplyDelete
  16. Τι να πω? Σε θαυμάζω! Πως τα κατάφερες και τα διοργάνωσες και τα έφτιαξες όλα τόσο όμορφα! Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!
    Να σας ζήσει ο Δημήτρης σας!!!!

    ReplyDelete
  17. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Η αλήθεια είναι πως κουραστήκαμε πολύ, γιαυτό γράφω πως καλό είναι αν όχι απαραίτητο, να υπάρχει μια βοήθεια στο σπίτι με το μωρό, για να μην ξενυχτάει η μαμά φτιάχνοντας τα πραγματάκια της βάπτισης. Κική μου, ήθελα να είναι φρέσκα σαν της πρώτης μέρας τα μπισκότα και επειδή είχα και πόλλές κατασκευές, τα έφτιαξα 2 βδομάδες πριν. Σας εύχομαι οτι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας και χαίρομαι που σε αυτό το σπόρ, όπως είναι το blogging, βρήκα ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο μεράκι και τις ίδιες αγάπες! Καλό δεκαπενταύγουστο!!!

    ReplyDelete
  18. Περίμενα με πολύ αγωνία αυτό το ποστ..

    Τι να πω? Είναι όλα τέλεια. Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα είχες προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια.
    Είσαι άξιο κορίτσι και πολύ δημιουργικό.
    Πολλά μπράβο έχεις.

    Σίγουρα ήταν κουραστικό όλο αυτό αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.

    Χάρηκα πολύ που δοκίμασες την συνταγή μου από τη λεμονάδα και που την επέλεξες για μια τόσο σημαντική μέρα. Σε ευχαριστώ :)

    Το σταντ καταπληκτικό. Μόλις είπες πως το φτιάξατε εσείς γύρισα πισω στη φωτογραφία να το δω καλύτερα. Πολύ επαγγελματικό.
    Πάρα πολύ ωραία όλα. Χαρούμενα χρώματα, γλυκά κεράσματα, φανταστικά.

    Είμαι σίγουρη ότι ο μικρός σου θα είναι πολύ περήφανος βλέποντας μεγαλώνοντας όλα αυτά που δημιούργησες με πολύ αγάπη.

    Να σας ζήσει και να είσαστε κι εσείς καλά να τον καμαρώνετε.

    Φιλιά μικρή μου

    ReplyDelete
  19. Όταν συναντάς τον άψογο επαγγελματισμό και τη μαμαδίστικη φροντίδα μαζί, τότε ο συνδυασμός είναι απλά απογειωτικός! Υπέροχο αποτέλεσμα! Πολλά μπράβο! Γερός και καλότυχος ο μικρός Δημήτρης!

    ReplyDelete
  20. Πραγματικά έκανες υπέροχη δουλειά και όλα είναι φανταστικά!!! πολλά μπράβο!!! Να σας ζήσει το αγοράκι σας!

    ReplyDelete
  21. Ενταξει η δουλεια που εχεις κανει ειναι ακρως επαγγελματική! δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να το κανει καποιος τοσο ωραια εντελως μονος του! γιατι περα απο το...κατασκευαστικο κομματι, υπαρχει και το θεμα της διανομης! ποιος θα ειναι σε πιο ποστο και ποιος θα επιμεληθει μεταφορα, μοιρασμα και μαζεμα κλπ. απο την στιγμή που η μαμα δεν θα μπορει την συγκεκριμενη μερα!
    Πάντως ειναι τελεια δουλεια! 1000 μπραβο σου!

    ReplyDelete
  22. Εχω πάθει πλάκα! Συγχαρητήρια ρε παιδιά.Είστε αστέρια! Ξεπεράσατε κάθε επαγγελματία! Εχω ξετρελαθεί με όλα.Να σας ζήσει ο ανθρωπάκος με το τέλειο όνομα!

    ReplyDelete
  23. Beautiful photos and blog... I'm lucky Google Translator exists! Greetings from an Italian greek island lover!

    ReplyDelete
  24. Να σας ζήσει!!!
    Κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά όλα!!!

    ReplyDelete
  25. καταρχην να σας ζησει ο δημητρακης σας!! καλη τυχη να έχει !! :)
    πραγματικα εντυπωσιακο το κονσεπτ της βαφτισης!! φανταζομαι ποσο χρονοβορο ηταν να ετοιμαστει αλλα σιγουρα σας αποζημειωσε το αποτελεσμα! μαλλον πρεπει να ασχοληθεις επαγγελματικα με τις βαφτισεις!! το χεις το χεις!!

    ReplyDelete
  26. Ειστε καταπληκτικοί... Ολα ήταν υπέροχα αλλά τα ελεφαντάκια πάνω στα κεκάκια με ξεπερνάνε...

    ReplyDelete
  27. εξαιρετικές εικόνες, όμορφες ιδέες, προσωπική σφραγίδα παντού!
    Συγχαρητήρια!
    Να τον καμαρώνετε πάντα και να είστε πάντα δημιουργικοί!
    Όλγα

    ReplyDelete
  28. Να σας ζήσει ο μικρούλης!! Είναι όλα καταπληκτικά, μπράβο και πάλι μπράβο που κατάφερες και οργάνωσες μια τόσο όμορφη βάπτιση!! Αλήθεια τι handmade δωράκια είχατε?
    Φιλιά πολλά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα Δώρα! Είχαμε ένα εκπληκτικό κουτί ίδιο με το προσκλητήριό μας που μέσα ήταν τα μαρτυρικά, τα μαρτυρικά επίσης ήταν χειροποίητα, οι λαμπάδες ο στολισμός του, και μας έφεραν δυο χειροποιητες κορνίζες με το θέμα τους μέσα όλο χειροποίητα! Υπέροχα!

      Delete
  29. dear foivi.. τι να πω!!! για αρχη να σας ζησει ο δημητρακης να ειναι γερος κ ευτυχισμένος!!! κ τωρα (as usual) εχω μια ερωτηση... ολα αυτα τα αυτοκολλητα τα εφτιαξες μόνη απο free printables?? αν ναι εχεις κανενα λινκ να μας δωσεις? k πως τα εκοψες ετσι? μην μου πεις με το ψαλίδι???? αααααα!!! κ χίλια συγχαρητήρια εμεινα με το στόμα ανοιχτό!!! for sure it must have been a very nice day!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου Petra! Αργησα λίγο να απαντήσω ομολογουμένως γιατί έτρεχα με νέο πρότζεκτ: γενέθλια! Λοιπόν, αγόρασα τα printables από το ETSY, ψάχνοντας για elephant toppers. Αφού ΄τα αγόρασα τα έκανα customized, δηλαδή τους άλλαξα χρώματα και έβαλα ελληνική γραμματοσειρά και έγραψα ό,τι ήθελα. Τα έστειλα σε τυπογραφείο και μας τα έκοψαν και τα κολλήσαμε ένα ένα σε στικ γλυφιτζουριού!

      Delete
  30. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΑ!!!!!!!!δεν εχω λογια!!!συγχαρητηρια και να σας ζησει ο μικρος Δημητρης!!!

    ReplyDelete
  31. Απο τις πιο υπεροχες βαπτισεις που εχω δει ποτε μου!!!!
    Να σας ζησει ο μικρος συνονοματος Δημητρης!! Να ειναι τυχερος, ευτυχισμενος και γεματος!!!
    Ειναι ολα υπεροχα!!! Ολες οι λεπτομερειες τοσο επιμελως φροντισμενες. Οι ιδεες σας φανταστικες!!!
    Και η συγκεκριμενη εκκλησια απο τις πιο ομορφες της Αττικης.
    Να ειστε γεροι να τον καμαρωνετε και εκεινος να σας χορταινει μια ζωη!!!

    ReplyDelete
  32. καλημερα κατερινα να σου ζησει ο δημητρακης. ετοιμαζομαι για την βαπτιση του γιου μου. Στην κορη μου ειχα βοηθεια τωρα ομως τρεχουμε με τον αντρα μου και καθε βραδυ ξενυχτω οπως εσυ. το θεμα της βαπτισης woodland animals και καθως δεν εχω βρει κατι σχετικο διαβαζω διαφορα και ... ετσι επεσα και σε εσενα που μου αρεσαν οι ιδεες σου. εχω ομως να σε ρωτησω καποια πραγματα. 1. εφτιαξες πολλα γλυκα, πως αποφασισες ποσα θα φτιαξεις; δηλ ολοι οι καλεσμενοι θα επερναν απο ολα τα γλυκα ή μερικοι απο αυτα μερικοι απο τα αλλα κτλ. Πως δηλαδη αποφασισες τον αριθμο των γλυκων; 2. που βρηκες το που ομορφο κανατακι με βρυσουλα για την λεμοναδα; το νοικιασες; περιμενω με ανυπομονησια τα νεα σου, θα με βοηθησεις πολυ!

    ReplyDelete
  33. Καλά, μπήκα με ...κάποια καθυστερηση και δεν ξέρω τι να πω! Πώς και πότε τα έκανες όλα αυτά βρε σούπερ βιονική μαμά; Χίλια μπράβο σου και να'ναι πάντα χαρούμενος ο μικρούλης Δημητράκης να απολαμβάνει τώρα και σε λίγο να βοηθάει και την έρμη τη μαμά! Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  34. όλα καταπληκτικά! μακάρι να είχα διαβάσει το post σου πριν την βάπτιση των μικρών διδύμων μου, θα με βοηθούσε πολύ! το θέμα μας ήταν Pinklemonade όπότε φαντάζεσαι είναι σχετικό! Και εγώ έφτιαξα πολλά diy όμως ειλικρινά εσύ με ξεπέρασες! μπομπονιέρες έφτιαξα γλαστράκια με βασιλικό και ευχαριστήρια κάρτα από τον σύλλογο down και για τα παιδάκια σαπουνόφουσκες...πρώτη φορά στ blog σου και μου άρεσε πολύ πολύ! αν θες ρίξε μια ματιά στο δικό μου
    http://mygenerouslife.blogspot.it/

    ReplyDelete
  35. Φοβερό αποτέλεσμα!! Πολλά συγχαρητήρια!

    Ποιά γραμματοσειρά έβαλες; στα Ελληνικά δύσκολα βρίσκεις ωραία.

    ReplyDelete
  36. Όλα τέλεια! Να σου ζήσει ο μικρός και είναι πάντα καλότυχος και γερός. Το διάβασα λίγο αργά αλλά τι να πω, μπράβο!! Χίλια μπράβο!! Ετοιμάζω την βάπτιση της κόρης μου σε λίγες μέρες αλλά φοβήθηκα να τα κάνω μόνη μου όλα, δεν έχω βλέπεις και βοήθεια (είμαστε πολλές τελικά!). Ανέλαβα μόνο το κομμάτι των donuts (έτοιμα θα τα πάρω) αλλά σπάω το κεφάλι μου που θα τα βάλω στο τραπέζι χωρίς να χαλάσω ένα σκασμό λεφτά σε δίσκους κλπ. Τα έχεις χωρίσει ένα - ένα με χαρτοπετσέτα; διότι δεν φαίνεται καλά στις φώτο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου κορίτσι! Να σου ζήσει και εσένα η μικρούλα σου και με το καλό! Ναι είναι χωρισμένα ένα ένα σε χαρτοπετσέτα. Εφόσον τα πάρεις έτοιμα, θα σου τα φέρουν αν το ζητήσεις στην εκκλησία σε κουτιά. Αυτοί που θα είναι στον πάγκο και θα δίνουν τα γλυκά, μπορούν να βγάζουν λίγα λίγα κάθε φορά και να τα δίνουν με χαρτοπετσέτα. Λίγα δηλαδή έτοιμα σε ντάνες και να ανανεώνουν! Ελπίζω να βοήθήσα!

      Delete
  37. Καλησπέρα!!! Όλα υπέροχα!Θα μου πείτε από που πήρατε τη γυάλα με το βρυσάκι;!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Ευτυχία. Εχει στο κέντρο Αθηνάς, διάφορα μαγαζιά. Θέλει να διαθέσεις μια δυο μέρες να γυρίσεις την περιοχή. Επίσης αν γκουγκλάρεις γυάλες με βρυσάκι θα δεις μπόλικα on line.

      Delete
  38. Καλημέρα! Είναι όλα όσα έκανες φοβερά και τα εξηγείς με τόση λεπτομέρεια :-) Ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας! Να χαίρεσαι το λουκούδι σου, πάντα γερό και τυχερό!

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails